lørdag den 16. juli 2011

Min aftensmad i går!

Jeg valgte at lave safran risotto med persille-scampi rejer, yum :).


Selvfølgelig får i opskriften.


Her er hvad du skal bruge:
2 ml størrelse løg
3 fed hvidløg
Risotto ris
Bouillon (Efter eget valg)
Safran (Smag til)
Salt & peber
Lidt frisk rosmarin
Hvidvin
Scampi rejer
Persille
Olie






Løgene og hvidløgene skal fint hakkes, sauteres i olie.
Risene kommer på, og skal blive blanke, hæld lidt hvidvin på. 
Derefter hælder du bouillon på, frisk rosmarin ned i, så smagen bliver suget ud af den. Når risene har den konsistens du ønsker smager du til med salt, peber og safran, og man kan bruge lidt hvid trøffel olie, hvis det er noget man har. 


Pil rejerne, hvis ikke de allerede er pillet,  steg dem i olie sammen med persille, og krydr det.



Og her er resultatet så, smagte fantastisk :D


Enjoy bitches ..:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar